Chengdu Litong Tekinolosi e fesoasoani i fale eletise e foia ai le faʻafitauli o le fesuiaiga o le okesene ile taimi ole fua ole okesene.

Talu ai nei, na ou iloa ai o le tele o tagata faʻatau eletise na feagai ma le faʻafitauli o le fesuisuiai o le okesene i le taimi o le fuaina o le okesene. O le matagaluega faʻapitoa a le matou kamupani na alu i le fanua e suʻesuʻe ma maua le mafuaaga, fesoasoani i le tele o tagata faʻatau e foia lenei faafitauli.

O le paipa o le eletise e iai ni su'esu'ega fua o le okesene zirconia i le itu agavale ma le itu taumatau o le economizer.E masani lava, o le fua o le okesene i le va o le 2.5% ma le 3.7%, ma o le okesene o loʻo faʻaalia i itu uma e lua e tutusa lava. Ae o nisi taimi e te feagai ai ma se tulaga faʻapitoa.A maeʻa le faʻapipiʻiina ma le debugging, e masani mea uma.A maeʻa se taimi, o le okesene o loʻo faʻaalia i le tasi itu o le a faʻafuaseʻi ona laʻititi ma laʻititi, pe faʻafefete le okesene i luga ma lalo, ma le faʻaalia pito maualalo O le okesene o loʻo i luga ole 0.02% ~ 4%. I lalo o tulaga masani, o le a faʻaaogaina e tagata faʻaoga. manatu ua faaleagaina le suʻega ma sui i se suʻesuʻega fou, ae a maeʻa ona suia i se suʻesuʻega fou, o le a tupu le faafitauli lava e tasi pe a mavae sina taimi, ma e naʻo le suʻega e mafai ona sui. ma isi suʻesuʻega faʻapitonuʻu, o le faʻafitauli e mafai ona foia e ala i le suia o le suʻega, ae o le mafuaʻaga o le faʻaleagaina o le suʻega e le o iloa. ma e masani mea uma pe a faʻaaogaina i isi tulaga.

E faʻafefea ona faʻamatalaina lenei tulaga, o se auiliiliga ma faʻamatalaga:

(1) O le mafuaʻaga o le fesuisuiai o le okesene ma le faʻaleagaina o le suʻega ona o le tulaga o le suʻega e le lelei.O lo'o fa'apipi'i le su'esu'ega i tafatafa o le paipa vai e tape ai afi i totonu o le paipa.Ona o le paipa vai e ta ma liki, o le vai e pa'ū i luga o le suʻega.O loʻo i ai se faʻavevela i luga o le ulu o le suʻega ma se vevela vevela i luga aʻe o le 700 tikeri.O matāua vai e fausia vave ai le ausa vai, lea e mafua ai le fesuisuiai o mea o le okesene. E le gata i lea, ona o le fagu e tumu i le pefu, o le tuufaatasiga o le vai ma le pefu o le a liua i palapala ma pipii i le suʻega, poloka le faamama o le suʻega.I le taimi lea, o le fuaina o le okesene o le a laʻititi lava.

(2) O le Iunaite Setete, Iapani, ma isi suʻesuʻega e le mafai ona toe faʻaaogaina i lenei tulaga ma e mafai ona lafoai.E mafua ona o lenei ituaiga o suʻesuʻega o se zirconium tube type, ma pe a feagai ma le susu, o le zirconium tube o le a pa ma faʻaleagaina pe a faʻafuaseʻi ona suia le vevela. fa'alavelave ma le gau o le tamaoaiga i le tagata fa'aoga.

(3) Ona o le fausaga faʻapitoa o le suʻesuʻega a Nernst, o le a le faʻaleagaina le suʻega pe a oʻo i suiga faʻafuaseʻi i le susu ma le vevela.O le umi lava e toso ese ai le suʻega, e mafai ona faʻamama le faamama ma toe faʻaaogaina le suʻega, lea e faʻasaoina ai tagata faʻaoga le tau o le faʻaaogaina.

(4) Ina ia foia le faʻafitauli o le fesuiaiga o le okesene, o le auala sili o le suia lea o le tulaga o le fua o le okesene ma faʻaleleia le paipa tafe.Ae e le mafai ona faia lenei mea pe a tamoʻe le iunite, ma o se auala le aoga foi. Ina ia mafai ai e tagata faʻaoga ona galulue masani e aunoa ma le afaina o le faʻaogaina o le iunite, o se auala faigofie ma aoga o le faʻapipiʻiina lea o se paʻu i luga o le suʻega e. puipuia le tafe sa'o o le vai i luga o le su'esu'ega, ona toe lipea lea o le paipa liki pe a toe lipea le iunite.E le afaina ai le gaosiga, sefe tau, ma fa'amalieina su'ega masani i luga ole laiga.

Ua fa'amasinoina e le matou kamupani le tafe mai o paipa vai i nofoaga o paipa o le tele o fale eletise, ma ua uma ona foia.


Taimi meli: Ian-05-2022